Öppna meny

Jönköping University Model United Nations

MUN står för Model United Nations. Vårt mål är att simulera FN-sessioner och debatter med de officiella FN-reglerna. Detta görs mest på konferenser som anordnas av universitet och gymnasier från hela världen. MUN handlar om att debattera verkliga frågor och lära sig nya perspektiv. Genom det tränar den din engelska, debatt och skrivförmåga. Men viktigast av allt handlar det om att ha kul och träffa nya människor på internationell basis.

Model United Nations (MUN)

Model United Nations är en återuppbyggnad av FN:s kommittéer där studenter representerar ett lands politik. Genom att debattera och skapa lösningar på den senaste världspolitiken ur det landets perspektiv kan du lära dig om diplomati, internationella relationer och Förenta nationerna. Procedur, ämnen och röstningssystem efterliknas från det faktiska FN.

MUN conferences

Universitet från hela världen bjuder in grupper av studenter, som delegationer, att gå med dem på deras internationella konferenser. Vårt mål är att skicka JUMUN-delegationer till några av de trevligaste konferenserna. Från Malta till Edinburgh, Harvard till Tokyo eller bara inom Skandinavien, allt är möjligt.

Our work

Som Högskolan i Jönköpings MUN-förening introducerar vi JU-studenter till arbetsordningen, praktiserar medling, analytisk och ledarskapsförmåga och ger dig de nödvändiga incitamenten till aktuella internationella relationer. På så sätt hoppas vi kunna förbereda dig på bästa sätt för konferenser du vill delta på.

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision