Öppna meny

Studentguide

Nedan hittar du information för dig som ny student vid JU.

NY student

Kommit in på Jönköping University? Grattis till din plats och välkommen till staden!

Vi tror att du kommer ha en fantastisk upplevelse och studietid här. Jönköpings Studentkår finns här för att se till att du får det mesta utav din tid på JU!

Läs mer om att vara en ny student här.

Veteranen

Efter att du pluggat ett tag har du förmodligen hunnit sätta dig in i hur studentlivet i Jönköping fungerar. Du vet vad Studentkåren jobbar med och vilken Studerandeförening du tillhör med mera.

Även som veteran kan det ibland vara bra att färska upp minnet och söka nya utmaningar.

Förhoppningsvis har du hittat den perfekta studietekniken vilket resulterat i större utrymme för fritidsaktiviteter. Använd gärna det nyfunna utrymmet till att krydda ditt CV genom att engagera dig i någon förening, din Studerandeförening eller i Studentkåren. Att skapa mervärde för sina medstudenter är tacksamt och samtidigt en grym erfarenhet som hjälper dig i jakten på drömjobbet.

Som veteran här på campus har du säkert genomfört ett flertal kurser och examinationer. Kanske har du upptäckt brister eller så har frågor dykt upp under åren? Ta hjälp av Studentkårens Utbildningsansvarige för att få hjälp och svar på allt som rör din utbildning.

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis