Öppna meny

Language Café

Här hittar du information om Studentkårens kommitté- Language café som är på plats i Rio varje tisdag mellan kl 16-18.

Vilka är vi?

Vi är ett studentutskott som organiserar språkutbyten från student till student. Vårt team består av ca 10 studenter som är volontärer genom att tillägna sin tid till att organisera och lära ut olika språk till andra studenter på högskolan. I samband med detta sker även ett kulturutbyte och vi lär oss mer om språken genom lektioner, aktiviteter, quiz och spel.

Vad har vi att erbjuda?

Vi har flera olika språk på Language Café och vi välkomnar mer än gärna fler språk! Under vårterminen lär vi ut följande språk: Svenska, Franska och Tyska.

Var och när?

Vi träffas varje tisdag mellan 16.00 och 18.00 i Rio, Studenternas Hus. Känn er mer än välkomna att svänga förbi och friska upp era språkkunskaper! Vi uppmuntrar er till att stanna igenom hela eventet och njut av upplevelsen av att lära sig nya språk, upptäcka andra kulturer, skapa nya vänskapliga relationer och träffa nya människor från alla världens hörn.

Du kan komma i kontakt med oss via mail languagecafe1617@gmail.com och följa oss på Instagram @jsulanguagecafe Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hoppas vi ses! Language Café väntar på dig!

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision