Öppna meny

Showtime

Letar du efter ett ställe att uttrycka och förbättra dina kreativa förmågor, medans du har kul och träffar nya vänner från hela campus?

Om ditt svar är ett rungande “ja” är Showtime den perfecta matchen! Vi sticker ut som den enda föreningen på Jönköping University som varje vecka håller musik-, dans- och skådespelerisessioner för individer med en passion för scenkonst!

Musik

Om du har musikkunskaper och brukar spela ett instrument, då är musikteamet för dig. I musiksessionerna blir du en del av vårt band som framträder på olika event på campus under det akademiska årets gång.

Dans

Om du har moves eller vill lära dig en ny dansstil, då är våra veckovisa danssessioner för dig. Vi lovar att våra danslärare ser till att du lär dig medan du har kul.

Om du tycker att du är på en mer avancerad nivå och vill uppträda inför andra kan du gå med i vår dansgrupp som uppträder på många event, även utanför universitets väggar!

Teater

Sist men inte minst, om din passion är att uppträda som huvudrollen på en scen är våra teatersessioner för dig. Med varje session, förvänta dig en stående ovation och betrakta scenen som din ultimata lekpark!

Huvudmålet med vår förening är dock att varje termin anordna en spektakulär show där vi för tillsammans alla konstformer vi har (musik, dans och teater) för att ge det ultimata framträdandet för vår underbara publik.

Tveka inte längre - gå med i vår livliga gemenskap av konstnärer! Tillsammans dansar vi genom det stela, sjunger ton-dövt och skådespelar över-dramatiskt.

Att vara eller icke vara i Showtime, det är inte ens en fråga

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision