Öppna meny

Qultmästeriet

Qultmästeriet är Qults sexmästeri vid Jönköping University. Vi välkomnar medlemmar från samtliga fackhögskolor.

Qultmästeriet är Qults sexmästeri vid Jönköping University. Qult är en reseförening som arrangerar festresor för studenter till andra lärosäten i Sverige. Medlemmar i Qult kan du lättast känna igen via deras svarta overaller. Medlemmar i Qultmästeriet kan du även känna igen genom luvtröjor med vår logga på. Du hittar oss oftast på Akademien där vi även jobbar som jour för de resterande sexmästerierna på högskolan. Qultmästeriet arrangerar två sittningar, Midvinterblotet på höstterminen och hårdrockssittningen på vårterminen. Utöver dessa finns även mindre event såsom Påskdônksjakten som arrangeras varje påsk.

Qult arrangerar Syndafloden i början på Mars varje år, och detta är Jönköpings stora festevent för studenter som studerar på högskolor i andra städer.

Är du intresserad av att åka på med på en resa, vill du ha mer information eller är du sugen på att söka till Qultmästeriet? Tveka inte att höra av dig till oss på våra sociala medier! Vi tar emot studenter från alla fackhögskolor på Jönköping University.

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision