Öppna meny

Akademien Nightclub

När kvällsmörkret faller tänds lamporna nere vid Tändsticksområdet. Det är dags att släppa studierna för ett tag och istället umgås med studenter från alla fackhögskolor. Akademien Nightclubs portar står öppna för alla studenter! 

Akademien Nightclub är Jönköpings Studentkårs egen nattklubb och är endast öppen för dig som är medlem. Akademien Nightclub har plats för cirka 1 000 gäster och har två stora dansgolv, en lounge och tre barer med grym personal!

Visste du att...

... Akademien Nightclub är ett IQ-projekt?

När har Akademien Nightclub öppet?

Akademien Nightclub är öppen varje onsdag mellan 21:00-02:00. Fram tills klockan 22 är det fri entre och garderob, därefter kostar inträdet 70kr.

Öppna kvällar

Ibland arrangeras Open Nights på Akademien Nightclub där du har chansen att ta med icke-studenter till Jönköpings bästa uteställe. Självklart måste personen i fråga vara över 18 år samt uppskriven på gästlistan, avgift tillkommer. Håll utkik på Akademien Nightclubs Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för info om kommande Open Night.

Hur kommer jag in på Akademien Nightclub?

För att kunna komma in på Akademien Nightclub är det några saker du behöver tänka på:

  • Ta med dig giltig legitimation så som pass, id-kort eller körkort.
  • Ta med ditt medlemsbevis i Studentkåren, alltså ditt digitala Mecenatkort (app).
  • Vill du bjuda in din studentkompis från ett annat universitet behöver du skriva upp dem på gästlistan i Studentservice. För att göra det behöver du kunna visa en bild på deras aktiva student ID samt ditt aktiva student ID.

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision