Öppna meny

StartUP Jönköping

StartUP Jönköping är en studentförening vars mål är koppla samman studenter från samtliga fackhögskolor, inspirera och skapa möjligheter inom entreprenörskap samt att uppmuntra dem för karriärer inom egna företag, som investerare eller hos innovativa företag.

Vi tror att ett entreprenöriellt tankesätt är en viktig del i att utvecklas som person och bli en framgångsrik ledare, oavsett om man driver eget företag eller jobbar i en existerande organisation.

Vi kommer hålla workshops, föreläsningar och nätverksevenemang med entreprenörer, investerare och företag inom startup ekosystemet. Genom detta kommer vi kunna erbjuda värdefull kunskap och insikter om entreprenörskap i praktiken, en plattform för nätverkande samt möjligheten att främja en framtida karriär inom detta område.

Men det är inte bara innovativa företag och inspirerande personligheter som driver oss, det är också våra medlemmar som bygger ett starkt nätverk och strävar efter att driva entreprenörskap framåt på campus.

Vill du bli en del av en ung, dynamisk och mångsidig förening?

Gå i så fall med i någon av våra avdelningar så som Marknad, Event eller HR och utvecklas som person samt skaffa dig värdefull erfarenhet!

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision