Öppna meny

StartUP Jönköping

StartUP Jönköping är en studentförening med syfte att inspirera, stärka, utbilda och sammanföra studenter från alla fakulteter vid JU i deras strävan efter entreprenörskap, ledarskap, förvaltning och etablering av egna företag. Vi uppmuntrar självledarskap, personlig utveckling, utbyte av idéer och verktyg, samarbete, inkludering och mångfald.

Vi tror att ett entreprenörstänk är avgörande för att utvecklas som person och bli en framgångsrik ledare, oavsett om du arbetar i en startup eller ett stort företag.

Vi anordnar workshops, föreläsningar och nätverksevenemang med talare på toppnivå från startups, investerare och företag inom startup-ekosystemet. Vi erbjuder förstahandskunskap och värdefulla insikterom entreprenörskap i praktiken, en plattform för interaktion och nätverkande, och möjligheten att främja en framtida karriär inom området.

Men det är inte bara innovativa företag och inspirerande personligheter som driver oss, det är också våra medlemmar som bygger ett starkt nätverk och strävar efter att främja entreprenörskap på campus.

Vill du bli en del av en ung, dynamisk och mångsidig förening med fördomsfria strukturer? Kom då till oss på en av våra avdelningar såsom Marketing, Event Management eller Sponsor Management och utvecklas till en ansvarsfull personlighet!

Texten granskad / uppdaterad

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision