Öppna meny

jsu project team ansökan är öppen

Är du någon som trivs med spänningen att planera och organisera evenemang? Full av kreativitet och innovativa idéer? JSU Project Team letar efter nya medlemmar att samarbeta med och forma framtida evenemang för Jönköpings studentkår.

JSU Project team arbeter tillsammans med projektledaren för att skapa och planera en mångfald av evenemang för studenterna. Genom att vara med i vårt team öppnas dörren för att påverka kommande evenemang, så som Valborg och insparken, samtidigt som du får erfarenhet inom projektplanering och genomförande.

Det finns inteinga fördefinierade roller inom teamet, men vi behöver personer med en förkärlek för marknadsföring, ekonomi, ledarskap, men även andra talanger som kan bidra till skapandet av engagerande evenemang.

Sugen på att bli en del av teamet? Skicka ett mail till projectleader@js.ju.se med ditt CV och ett personligt brev där du berättar loite om dig själv och varför du vill bli en del av JSU project team. Ansökningarna är öppna fram till den 1 mars.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information kan du kontakta vår projektledare, Michella Carlberg, via telefon eller e-post:

0707 66 62 44
projectleader@js.ju.se

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis