Öppna meny

Jönköpings studentkår teamar upp med Asecs för att maxa Musikhjälpen

Studentradion på Jönköping University kör intensiv livesändning på Asecs – målet är 100 000 kronor till Musikhjälpens insamling för världshungern.

Radio K, Jönköping Universitys egna radiokanal, har som tradition att i samband med Musikhjälpen köra en 36h lång livesändning för att samla in pengar. I år kommer delar av sändningen utgå från Asecs, för att med både kunders och butikers hjälp kunna ta insamlingen till nya höjder.

Stort engagemang bland butikerna

Mathilda Bright, ordförande på Radio K, berättar att studenternas entusiasm smittat av sig på personalen på Asecs.

Vi har pratat med många butiker och restauranger som vill vara med och bidra till allt kul som kommer hända i livesändningen, det kommer bli ett späckat schema! Vi kommer ha tävlingar, utmaningar, auktioner och intervjuer om vartannat, så vi behöver samarbeta för att allt ska gå ihop.”

Viktigt att välkomna studenter – och få dem att stanna i stan

Johanna Donker, centrumchef på Asecs, är glad över samarbetet med högskolan.

Jag har själv pluggat på JU och vet vilket bra universitet det är, men en utmaning vi i Jönköping har är att få studenterna att stanna kvar i stan efter examen. Det är otroligt viktigt att vi som samhälle välkomnar alla som kommit hit och visar möjligheterna med Jönköping, även utanför klassrummens väggar. Vi på Asecs brukar upplåta våra lokaler för initiativ kopplade till Musikhjälpen, och jag hoppas att vi kan slå alla rekord i år!”

Julklappsshopping för tunna plånböcker

7 december äger livesändningen på Asecs rum, och hela dagen kommer vara extra förmånlig för studenter. Rabatter, tävlingar och erbjudanden som passar extra bra för julklappsshopping på studielån utlovas.

För mer information, kontakta:

Anette Lindblad

Marknadschef — Asecs

076 634 20 27

anette.lindblad@newsec.se

Mathilda Bright

Head of Radio K

0709 66 60 17

Hedvig Westman

Kommunikatör Jönköpings Studentkår

0707 66 60 17

information@js.ju.se

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision