Öppna meny

Shop Like A Student- Zombie edition

Den 26 okotber är det dags för eventet Shop Like A Student på Asecs.

Pre-game:a Halloween med asecs! En heldag av läskigt bra deals och kusliga aktiviteter skräddarsydda för studenter! Vinn priser i Apploungen, gå workshop i FX-makeup, landa extrajobb i Jobbchansen eller joina Walking Dead Paraden! Intermezzo hjälper dig med håret, spöklig sminkning fixar Panduro och Butterick’s har 25% på maskeradsortimentet. Ta en paus från plugget och plocka med dig Mecenatkortet för en shoppingupplevelse utöver det vanliga!

P.S.: Alla zombies får en extra perk i Apploungen, so dress 2 die for!

Panduro kör workshop i FX-makeup med sår, ärr och rivmärken. För vanliga dödliga kostar det 200 prix, men studenter med Mecenatkort går gratis! Haffa en av de 15 platserna genom att maila ditt namn till: butik141@panduro.se
Först till kvarn!

Extra kneg = extra deg! Möt arbetsgivare och ta chansen att få ett extrajobb. Piffa upp CV:t och träffa din framtida chef utanför Cubus!

Koppla din bank till Asecs Friends appen och vinn priser i Lyckohjulet! I potten finns bland annat presentkort till Guldfynd, Asecs och IKEA, säsongskort Filmstudion, Konsertbiljetter till Sofiehof Underjord, Standup-biljetter och möjligheten att få öppna för en komiker. Extra perk till alla zombies som får ett extra snurr och ett märke till overallen! Kopplar du din bank får du belöningar när du handlar, och kan ta del av uppdrag och erbjudanden.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision