Öppna meny

Terminens första styrelsemöte

Studentkåren hade sitt första styrelsemöte den 12e augusti där vi gick igenom uppdateringar inför välkomstaktiviteter för de nya studenterna, vi valde att tillsätta Ellen Klaesson Mases till Hälsohögskolans styrelserepresentant fram tills fyllnadsvalet och godkände delegationsordning för det kommande året.

Vi beklagar att se två styrelseledamöter avgå från sina mandat, Isaias Morales och Tamás Tóth, vars positioner vi kommer att öppna för fyllnadsval inom kort. Håll utkik i våra kanaler.

Poster vi i styrelsen snart söker är:

  • HHJ representant
  • JIBS representant
  • JTH representant
  • Styrelseledamot där vem som helst kan ansöka
  • Två Operations Controller

Styrelsen vill varmt välkomna alla nya och gamla studenter till campus, det blir inte riktigt som vanligt men kom ihåg, vi finns alltid här för er för att lyssna på era tankar och idéer och det finns mängder med saker att engagera sig i så håll utkik efter utlysningar av diverse val till positioner både inom Studentkåren och föreningar på Jönköping University!

Kommentarer
  1. Solo A Kirppo
    Jag saknar ert årsmöteprotokoll publicerat samt Stadgarna! Varför EJ publicera dessa? HUR (?) skall jag veta att Ni som är valda verkligen ÄR valda?
    lördag, 29 augusti kl. 22:18
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis