Öppna meny

Kick off ht 2023

Studentkåren välkomnar alla nya studenter med det efterlängtade insparken, Kick Off!

Med start 21 augusti välkomnas tusentals nya studenter av närmare 700 faddrar (frivilliga studenter som hjälper till att välkomna de nya studenterna till campus och staden). Detta är ett jättelikt evenemang som kommer märkas av på Jönköpings gator de kommande tio dagarna.

Kick Off 2023 har planerats i mer än ett halvår och innehåller en mängd aktiviteter i syfte att välkomna de nya studenterna till högskolan och staden Jönköping. Kick Off-aktiviteterna är förlagda till campusområdet, Vätterstranden, Munksjöparken, Rådhusparken och Knektaparken.

För övriga frågor om Kick Off, vänligen kontakta projektledare Sebastian Zeed.

Kick Off toppas även av Studentkårens insparksfestival, Kick Off Festival.

Kick off festival

Efter förra årets succé arrangeras Kick Off Festival för 7e gången, lördagen den 26 augusti.

Dagen inleds med Pre-festival i Hälsoparken kl. 13.00, dit alla JU studenter är välkomna. 16.00 öppnar festivalområdet för de uppskattningsvis 4000 studenterna som kommer. Kvällen kommer bjuda på uppträdanden, flertalet food trucks, aktiviteter och mycket mer. Besökarna kan räkna med en magisk kväll fylld av skön musik, puls och festivalkänsla till max.

För övriga frågor om Kick Off Festival, vänligen kontakta projektledare Rickard Bagge.

Trygghet och säkerhet

Faddrar och representanter

Under hela Kick Off arbetar cirka 700 faddrar och volontärer som utbildats i ledarskap och första hjälpen, för att se till att alla nya studenter känner sig trygga och inkluderade i alla arrangerade aktiviteter.

IQ-certifierade arrangemang och verksamhet

Akademien, Kick Off och Kick Off Festival är precis som tidigare år IQ-certifierade, vilket är ett kvitto på att Jönköpings Studentkår tillsammans med Jönköping University arbetar för att minska alkolholkonsumtionen bland studenterna. Under Kick Off Festival kommer det finnas gratis vatten, läsk och andra alkoholfria alternativ att tillgå för studenterna. Likaså finns det alltid gratis vatten och läsk att tillgå på Akademien.

Välkommen till årets absoluta höjdpunkt - Kick Off 2023!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKick Off Kontaktperson

Sebastian Zeed

Kick Off Festival Kontaktperson

Rickard Bagge

0707 66 62 45

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision