Öppna meny

Kick Off Festival 2022

Den 27 augusti är äntligen Kick Off Festival tillbaka på campus, efter ett tre år långt uppehåll pga. coronapandemin. Denna gång i ny regi av Jönköpings Studentkår i samarbete med Jönköping University.

Unik festival i Sverige

Kick Off Festival arrangeras för 6e gången, lördagen den 27 augusti. Dagen inleds med Pre Festival i Hälsoparken kl. 13.00, dit alla JU studenter är välkomna. 17.00 öppnar festivalområdet för de uppskattningsvis 4000 studenterna som kommer. Vilket förhoppningsvis kommer sätta ett nytt besöksrekord.

Hela campusområdet kommer under lördagen att spärras av och förvandlas till ett jättelikt festivalområde med tre scener, loungeområde, food court, utställare osv. Under kvällen kommer artister såsom De Vet Du, Hoffmaestro, Svea, Michael Feiner och Diskopunk att uppträda.

Projektledare Rickard Bagge på Jönköpings Studentkår, berättar mer om evenemanget.

Vi är stolta att förvalta ett välfungerande och unikt evenemang i Sverige. Vi hoppas kunna bygga vidare på festivalen och att upplevelsen ska bli ett minne för livet för de nya studenterna.

Trygghet och säkerhet

Faddrar och representanter

Under hela Kick Offen arbetar cirka 700 faddrar och volontärer som utbildats i ledarskap och första hjälpen, för att se till att alla nya studenter känner sig trygga och inkluderada i alla arrangerade aktiviteter. Dessutom kommer det att finnas representanter från JU på plats så att det alltid finns någon att vända sig till.

IQ-certifierade arrangemang

Kick Off och Kick Off Festival är precis som tidigare år IQ-certifierade, vilket är ett kvitto på att Jönköpings Studentkår tillsammans med Jönköping University arbetar för att minska alkoholkonsumtionen bland studenterna. Under Kick Off Festival kommer det finnas gratis vatten, läsk och andra alkoholfria alternativ att tillgå för studenterna.

För pressackreditering, vänligen kontakta:

Emma Björkdahl
information@js.ju.se

För övriga frågor, vänligen kontakta:

Rickard Bagge, Projektledare:
0707 66 62 45
SOM@js.ju.se

Emma Björkdahl, Kommunikationsansvarig:
0707 66 60 17
information@js.ju.se

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision