Öppna meny

Idéspruta med bra driv?

Som medlem i styrelsen ger Studentkåren dig de bästa av möjligheter till både påverkan och förbättring av Studentkåren och studentlivet samt grymma meriter till ditt CV.

  • Varför har Studentkåren en styrelse?

Styrelsen är en av våra högst beslutande organ på Studentkåren. Den har till ansvar att uppfylla de beslut som tas under Årsmötet, se till så att Presidiet förhåller sig till sin arbetsbeskrivning och förbättra studenternas utbildning, hälsa, campus, bostad och studentliv.

  • Tre bästa med att vara styrelsemedlem?

Få lära känna studenter, JU och Jönköping, att få arbeta med de andra styrelsemedlemmarna och Studentkåren där man kan göra skillnad och förändra studentlivet.

  • Vilka personliga egenskaper har ni utvecklat från den här upplevelsen?

Reflektera och ifrågasätta studentlivet, vara objektiv och ta beslut utifrån studenternas åsikter.

  • Kan ni på ett personligt plan påverka de beslut som tas?

Ja och nej! Du måste ta beslut som gynnar studenterna, så dina egna personliga åsikter kan stå i kontrast mot de beslut du måsta fatta för studenternas bästa.

  • Vad motiverade er till att söka?

Möjligheten att få vara engagerad och att få vara en del av ett team som arbetar för att förbättra studentlivet i Jönköping. Man får gå ”bakom kulisserna”.

  • Vem kan söka till styrelsen?

Alla medlemmar i Studentkåren.

  • Bästa motivationen till de som funderar på att söka?

Du får lära känna nya människor och engagerade studenter som vill göra en skillnad till det bättra i studentlivet. Dessutom får du lära dig enormt mycket och växa som person. Styrelsen är platsen för alla som vill arbeta för att förbättra vardagen för studenterna vid JU.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision