Öppna meny

Sök till Valberedningen

Fram till den 6 juni kan studenter på JTH, Hälsohögskolan och HLK söka till Studentkårens valberedning.

Ser du dig själv som en chef i framtiden? Eller vill du få mer erfarenhet av vad man ska säga (och inte) inför din egen framtida arbetsintervju? Planerar du att arbeta som rekryterare eller med människor efter dina studier? Kanske gillar du bara att träffa olika människor och har ett öga för att se goda egenskaper?

Då ska du söka till valberedningen! Du får inte bara ovärderliga erfarenheter för ditt framtida arbetsliv utan du har en stor påverkan på det framtida studentlivet. Vilka som arbetar för Studentkåren är avgörande för hur studentlivet utvecklas, och valberedningen är en stor del av att välja dessa!

Valberedningen består av fem personer vilket inkluderar en representant från varje fackhögskola och en student som representerar Studentkåren.

De främsta arbetsuppgifterna är att genomföra intervjuer med sökande till olika poster inom Studentkåren. Under hösten är det främst en ny projektledare vi söker och under våren är det inför årsmötet. Efter intervjuerna har valberedningen rätt att nominera den person som valberedningen anser mest lämplig för positionen.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Studentkårens ordförande,
Sophia Fröberg Liljenberg

president@js.ju.se

0707 66 62 41

Notera

Studentkåren genomför ett fyllnadsval till Valberedningen. Lediga platser är för studenter som studerar på JTH, Hälsohögskolan och HLK. Att vara medlem i valberedningen är ett 1-årigt uppdrag.

Sök senast 6 juni. CV och personligt brev skickas till valberedningen@js.ju.se

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision