Öppna meny

Takeover börjar nu

Med start den 22 februari drar vi igång en ny serie på hemsidan och Instagram där du till en början kommer få lära känna alla förtroendevalda studenter som arbetar på Studentkåren. De kommer att berätta mer om vad de gör hos oss. Lyssna väl, för de kommer ge dig svar till ett litet quiz som är öppet mellan 22 feb-3 mars där du kan vinna en mängd priser från våra sponsorer, Jönköpings Kommun, Pressbyrån och Akibri.

22 februari startar vår första takeover för våren. Då får du chansen att lära känna de arvoderade studenterna och deras områden bättre. Framåt terminen kommer detta koncept komma tillbaka, allt för att ge dig som student en så bra bild som möjligt av vad vi arbetar med och hur vi kan hjälpa och supporta just dig genom din studietid. Vi hoppas även kunna öka transparensen i verksamheten genom denna happening. Vår förhoppning är även att med lite mer kunskap kring vad vi arbetar med, önskar vi även att du ger oss din åsikt på vad du vill vi ska fokusera på kommande verksamhetsår. Detta sker i maj under Årsmötet.

Under Årsmötet kommer vi även diskutera ett dokument som kallas Årsredovisningen. I år har vi lagt extra tid på layout just för att den ska bli mer attraktiv och lättläst. Under april månad kommer rapporten presenteras. Då får du även en inblick i teamet vars arbete presenteras i rapporten.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarNordic Wellness
Vision
Jönköpings Kommun
OneParnerGroup