Öppna meny

JU för framtiden, gå med i SSA idag

Studentkårens förening SSA söker nya medlemmar.

Odlande av grönsaker på takterassen, förespråkande av återvinning i studentboenden, införande av återanvändbara koppar i Rio, och kämpande för jämlikhet - Students for Sustainable Action har spelat en stor roll i utformandet av ett mer hållbart campus under de senaste åren. Men vi är långt ifrån färdiga! Vill du bli medlem eller projektledare under vårterminen 2021 och hjälpa oss att uppnå ännu större inflytande i framtiden?

Vi behöver hjälp med olika projekt denna termin:

SSA handlar om att skapa inflytande tillsammans. Lära känna fler människor på campus, dela ideer och lära sig nya saker är det första steget mot ett mer hållbart campus. Vill du hjälpa oss organisera dokumentärvisningar, uppstädningar och knytisar? Eller skapa helt nya andra innovativa events? Gå med i vårt Evenemangsprojekt!

Gå med i vårt Solidaritetsprojekt om du är intresserad av att nå utanför universitetsbubblan vara till hjälp i samhället. I detta projekt samarbetar vi med lokala organisationer och kopplar samman dem med studenter som är villiga att voluntärarbeta!

Dela är det nya äga! Bytesprojektet oragniserar klädes, böcker, och möbelbyten på campus och online. Bli medlem och hjälp oss att förespråka skönheten i begagnade produkter.

Odlande av frukter, kryddor och grönsaker på takterassen på universitetet och lärande om hållbart jordbruk är vad vi gör i vårt Stadsodlingsprojekt. Gå med om du inte är rädd för smutsiga händer och vill göra campus ännu grönare.

Sponsorprojektet är helt nytt projekt för denna termin. Vi strävar efter att skapa fler samarbeten mellan SSA och hållbara företag i Jönköping samt att förespråka studentrabatter.

Att kommunicera vad SSA håller på med denna termin och hur man blir involverad, vi letar efter kreativa personer som vill gå med i vårt Kreativa team. Är sociala medier eller grafisk design din bästa vän? Då är detta projekt för dig!

Är du intresserad av att gå med i ett av våra projekt? Kanske till och med som projektledare? Följ med oss på vår resa mot ett mer hållbart campus och anmäl dig i vårt formulär.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar