Öppna meny

Information angående Kick Off 2020

I denna artikel finns information om höstens inställda Kick Off. För alla nya JU studenter finns kompletterande information om höstterminen i länken nedan.

Covid-19 har resulterat i att vi på Jönköpings Studentkår har gjort flera justeringar i vår verksamhet, som även kommer gälla under höstterminens början.

Tillsammans med våra partners och berörda studentföreningar har vi tagit beslutet att vi tyvärr inte kommer kunna arrangera höstens Kick Off. Detta är med anledning av covid-19 och de rådande restriktioner och regler från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Vi är hemskt ledsna att behöva ge detta besked, särskilt med hänsyn till att vi har sett fram emot att välkomna er alla, nya som gamla studenter, till campus i augusti. Däremot strävar vi fortfarande efter att ge er den bästa möjliga start på ert nya studentliv, även om det inte blir genom den traditionella Kick Offen. Vi planerar för att möta er i våra digitala kanaler. Till alla nya studenter kommer en hälsning i mitten av augusti via mail. Förhoppningen är sedan att kunna välkomna er fysiskt på campus, så snart restriktionerna i Sverige släpps.

Har ni några ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss. Alla kontaktuppgifter hittar ni på vår hemsida.

Vi önskar alla en skön sommar!

Varma hälsningar,

Jönköpings Studentkår

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt- Kick Off

Jonatan Fredriksson
Projektledare Kick Off

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Länsförsäkringar Jönköping