Öppna meny

Ny student vid JU HT 20

Vi på Jönköpings Studentkår är så glada att just DU ska börja vid JU.

Jönköpings Studentkår vill varmt välkomna dig som ska börja studera vid JU! Säkerligen har du redan nu en del frågor om studentlivet så därför har vi satt ihop ett magasin med all information om kommande termin samt om oss på Jönköpings Studentkår och hur vi kan stötta dig under din studietid. Hittar du inte ditt svar i guiden är du varmt välkommen att kontakta oss på Studentkåren.

Nedan hittar du även användbara länkar inför terminsstart.

__________

Information angående Kick Off 2020

Covid-19 har resulterat i att vi på Jönköpings Studentkår har gjort flera justeringar i vår verksamhet, som även kommer gälla under höstterminens början.

Tillsammans med våra partners och berörda studentföreningar har vi tagit beslutet att vi tyvärr inte kommer kunna arrangera höstens Kick Off. Detta är med anledning av covid-19 och de rådande restriktioner och regler från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Vi är hemskt ledsna att behöva ge detta besked, särskilt med hänsyn till att vi har sett fram emot att välkomna er alla, nya som gamla studenter, till campus i augusti. Däremot strävar vi fortfarande efter att ge er den bästa möjliga start på ert nya studentliv, även om det inte blir genom den traditionella Kick Offen. Vi planerar för att möta er i våra digitala kanaler. Till alla nya studenter kommer en hälsning i mitten av augusti via mail. Förhoppningen är sedan att kunna välkomna er fysiskt på campus, så snart restriktionerna i Sverige släpps.

Har ni några ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss. Alla kontaktuppgifter hittar ni på vår hemsida.

__________

Rådande regler från regeringen och Folkhälsomyndigheten samt den osäkra situationen kring restriktioner för höstterminen leder även till att övriga datum och event i magasinet just nu är preliminära.

__________

Vi önskar alla en härlig sommar! Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt- Kick Off

Jonatan Fredriksson
Projektledare Kick Off

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Länsförsäkringar Jönköping