Öppna meny

JSU Valberedningen

Studentkårens valberedning består av fem studenter som under ett år ansvarar för att intervjua kandidater till positioner på Studentkåren, som exempelvis projektledaren och ordförande. Låter det intressant? Fram till 6 april kan du söka till deras team.

Vad gör ni?

Vi ansvarar för att intervjua samt föreslå kandidater till olika positioner på Studentkåren, såsom styrelsemedlem, projektledare, ordförande etc. Vårt team består av en kandidat från varje skola samt en representant från Studentkåren.

Vad utmärker positionen som medlem i valberedningen?

Studenter som söker till olika positioner på Studentkåren kommer från världens alla hörn, men den gemensamma nämnaren är att alla vill förbättra studentlivet ännu mer. Det är inspirerande. Med det i åtanke är det viktigt att också vara öppensinnad och verkligen utvärdera vad kandidaterna kan bidra med till Studentkårens verksamhet.

På vilket sätt kan ni ta med den kunskap ni fått från valberedningen till framtida anställningar?

Vi får grymt bra erfarenhet i att genomföra intervjuer och hur organisationen i stort fungerar. Vi får också träffa och arbeta med studenter från flera olika nationaliteter, vilket är värdefullt för framtida anställningar.

Vem kan söka till ert team?

Alla, som är medlemmar i Studentkåren.

Vad är det bästa valberedningen?

Det är otroligt roligt att arbeta med studenter från de olika fackhögskolorna. Vi kan inte säga det nog, det är en riktigt rolig upplevelse.

Alla som är medlemmar i Jönköpings Studentkår är välkomna att skicka in sin ansökan till valberedningen fram till 6 april. Skicka ditt CV och personliga brev till valberedningen@js.ju.se. Mer information om vad det innebär att vara medlem i valberedningen hittar du här.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänsförsäkringar Jönköping