Öppna meny

JSU Studio

Har du intresse för film, redigering och grafisk design? Välkommen att söka till Studentkårens nystartade studio i samarbete med reklambyrån OAS.

Vad innebär det att vara medlem i studion?

Som medlem i studion får du tillgång till all tillgänglig filmutrustning. Du får dessutom god arbetslivserfarenhet, en portfolio, cred för samtliga filmer du arbetat med och ett certifikat efter avslutat projekt. Om ni önskar finns även möjlighet att delta i kurser/ workshop runt om i Sverige.

Studion

Till studion söker vi studenter som vill arbeta med små och stora filmprojekt, alltifrån små trailers till Kick Off och JSU Color Run. Önskvärt är att du är i studion minst två terminer och deltar i minst ett projekt. Du avgör hur mycket tid du kan lägga i studion. Filmer ni producerar kommer släppas i Studentkårens kanaler. (På Facebook har vi upp till 70 000 exponeringar på våra filmer.)

Den kreativa friheten i studion är stor! Som medlem har du frihet att i stor mån påverka vad du vill arbeta med och hur.

Hoppas just du vill söka! Ansökan (beskrivning av dig själv samt tidigare erfarenheter) skickas till Studentkåren kommunikatör, information@js.ju.se, senast söndag den 11 mars.

Profil

Vi letar efter studenter som har:

  • Teknisk kunskap inom film alternativt redigering
  • Kunskap för processen att ta fram film
  • Förståelse för storytelling, rytm och dramaturgi
  • Ett öga för detaljer och är strukturerad, kreativ och ansvarsfull
  • (Kunskap inom grafisk design. Inget krav men vi tar även in studenter för projekt inom grafisk design.)
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Emma Björkdahl, Kommunikatör

036 10 11 52
0707 66 60 17
information@js.ju.se 

Enodios
Länsförsäkringar Jönköping