Öppna meny

Midnight Race

Jönköping! Det är dags att skapa en ny tradition på campus. Natten till den 12 december är det dags för Midnight Race.

Vad springer vi för?

Två miljoner barn utnyttjas i sexhandeln varje år. Många av de barn som far illa syns knappast i någon statistik. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma.
Sexhandeln med barn har många olika ansikten. Det kan röra sig om flickor som tvingas leva instängda i bordeller under fruktansvärda förhållanden, förövare som beställer sexuella övergrepp på barn via nätet, pojkar som utnyttjas sexuellt av turister eller flickor som säljs av sina föräldrar i tron om att de ska få arbete, men som istället tvingas bli sexslavar hos rika familjer.

Lika många barn/familjer som blir drabbade av detta, lika många anledningar har just DU att göra något åt detta! Låt oss gå samman för att försöka göra en gemensam insats där vi gör vad vi kan för att förhindra att dessa företeelser får fortlöpa!

Midnight Race

Måndagen den 11:e december kommer vi samlas i Hälsoparken från 23:30 för att sedan när klockan slår 00:00 springa, jogga eller gå runt Munksjön! Tillsammans kommer vi alla swisha 50 kronor innan vi börjar. Möjligheten för att donera kontanter kommer att finnas. Detta event är för ALLA, inte bara studenter! United we love United against child trafficking

Vill du redan nu skänka valfri slant till Musikhjälpen kan du göra det genom att swisha: 123 187 12 43

Mer info i vårt Facebook evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarEnodios
Länsförsäkringar Jönköping