Öppna meny

Möt Toni Johansson- Studentkårens nya Vice Ordförande

Toni Johansson blev under Studentkårens Årsmöte den 22 april vald till ny Vice Ordförande. Han kommer påbörja sitt mandat i juli. Vill du lära känna Toni lite bättre eller rent av bli hans nya kollega? Missa då inte intervjun med honom!

Hur känns det?

Det känns jättebra! Det är en stor ära att få förtroendet att leda Studentkåren i dess arbete.

Vad har du för bakgrund?

Jag har växt upp i Jönköping och är 26 år gammal. Just nu läser jag min fjärde termin till grundlärare med inriktning fritidshem. Jag har tidigare jobbat på restaurang i sex år där jag bland annat fick ansvar för personalfrågor.

Vad fick dig att söka?

Jag har varit engagerad i ett av skolans sociala utskott och det har gett mig jättemycket! Både kraft och en stor motivation till studierna men också en stor gemenskap med andra studenter och en inblick i Studentkårens arbete. Nu vill jag ta steget vidare och fokusera till 100 % på arbetet i Studentkåren.

Vad har du för förväntningar för det kommande året?

Jag vill bygga vidare på nuvarande presidies arbete och fortsätta arbetet med att utveckla studietiden för alla studenter. Jag tror också erfarenheten som detta för med sig kommer ge mig kunskap i mina framtida studier och arbeten. 

Något du vill skicka med de som funderar på att söka till någon av Studentkårens vakanta poster?

Det kommer bli ett grymt roligt år med många nya möten och livserfarenheter. Jag ser fram emot att påbörja ett samarbete med dig!  

Till den 10 maj har du möjlighet att skicka in din ansökan till Valberedningen för att bli Tonis nya kollega (både vad gäller ansökan till Ordförande, Styrelsen, Valberedning eller Verksamhetsrevisor) Valet kommer sedan ske den 24 maj klockan 17.00-20.00, i E1029 (JIBS) på Studentkårens extrainsatta Årsmöte.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision