Öppna meny

JSU Color Run

Imorgon den 14 september är det dags för JSU Color Run i Hälsoparken, ett träningsevent helt till förmån för Cancerfonden. Till eventet är alla välkomna, studenter såväl som Jönköpingsbor, som vill få en fartfylld start på lördagen.

JSU Color Run går av stapeln klockan 13.00-15.00 i Hälsoparken. Studenter såväl som icke studenter är välkomna. Ingen föranmälan krävs. Däremot vill vi att alla som är med och deltar skänker en valfri summa till Cancerfonden. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Evenemanget inleds med en peppande uppvärmning arrangerad av Nordic Wellness. Därefter går startskottet (i form av en färgexplotion) för den 5 km långa bana som sträcker sig runt Munksjön. Deltagarna är välkomna att springa eller gå runt banan. Moln av färg och många skratt kommer fylla sträckan utlovar arrangörerna.

Evenemanget arrangeras för att uppmärksammas vikten av Cancerforskning. Därmed går alla pengar som evenemanget får in oavkortat till Cancerfonden.

De 300 första deltagarna på plats i Hälsoparken får en t-shirt.

För mer information om JSU Color Run, vänligen besök vårt Facebookevenemang. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Towe Ottosson
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Pressbilder

Kontakta:

information@js.ju.se

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis