Öppna meny

Kick Off Festival

Succén är tillbaka! Den 27 augusti kommer Kick Off Festival till campus. Köp din biljett under Kick Offen i augusti.

Festivalen arrangeras av Jönköpings Studentkår i samarbete med Jönköping University. Det är en unik festival i Sverige, enbart för alla JU-studenter.

17.00 öppnar portarna till campus, som då har förvandlats till ett jättelikt festivalområde. På området hittar du tre scener; main stage, club stage och Red Bull stage. Området kommer också bjuda på en stor food court, lounge area, partners till Jönköpings Studentkår och representanter från Jönköping University.

Artister på main stage är Hoffmaestro, De Vet Du, Svea, Diskopunk och Michael Feiner.

Info om biljettförsäljning hittar du nedan.

Biljetter kostar 275 kr/ styck. Notera att biljetter inte säljs i entrén till festivalen.

På festivaldagen är alla studenter välkomna till Hälsoparken vid kl 13.00 för Pre festival. Till detta event behöver du inte någon biljett.

Håll dig uppdaterad på Kick Off Festival i våra kanaler. Mer info kommer.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljningen sker fr.o.m. 11 maj i Student Service, vid Rio. Max fyra biljetter per person (för dig och ytterligare 3 studenter som studerar vid JU och är medlemmar i Jönköpings Studentkår). Köper du biljetter åt andra JU studenter vill vi se bild på deras Mecenatkort. Det kommer inte ske någon försäljning online. Vi återköper inga biljetter och vi tittar på din studentlegitimation vid entrén till festivalen.

Till alla nya studenter som startar sina studier i augusti 2022: Ni kommer få möjlighet att köpa festivalbiljetter under er Kick Off.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis