Öppna meny

Kick Off Festival

Succén är tillbaka! Den 27 augusti kommer Kick Off Festival till campus. Köp din biljett under Kick Offen i augusti.

Festivalen arrangeras av Jönköpings Studentkår i samarbete med Jönköping University. Det är en unik festival i Sverige, enbart för alla JU-studenter.

17.00 öppnar portarna till campus, som då har förvandlats till ett jättelikt festivalområde. På området hittar du tre scener; main stage, club stage och Red Bull stage. Området kommer också bjuda på en stor food court, lounge area, partners till Jönköpings Studentkår och representanter från Jönköping University.

Artister på main stage är Hoffmaestro, De Vet Du, Svea, Diskopunk och Michael Feiner.

 

Info om biljettförsäljning hittar du nedan.

Biljetter kostar 275 kr/ styck. Notera att biljetter inte säljs i entrén till festivalen.

På festivaldagen är alla studenter välkomna till Hälsoparken vid kl 13.00 för Pre festival. Till detta event behöver du inte någon biljett.

Håll dig uppdaterad på Kick Off Festival i våra kanaler. Mer info kommer.

Trygghet och säkerhet

Faddrar och representanter

Under hela Kick Offen arbetar cirka 700 faddrar och volontärer som utbildats i ledarskap och första hjälpen, för att se till att alla nya studenter känner sig trygga och inkluderada i alla arrangerade aktiviteter. Dessutom kommer det att finnas representanter från JU på plats så att det alltid finns någon att vända sig till.

IQ-certifierade arrangemang

Akademien, Kick Off och Kick Off Festival är precis som tidigare år IQ-certifierade, vilket är ett kvitto på att Jönköpings Studentkår tillsammans med Jönköping University arbetar för att minska alkolholkonsumtionen bland studenterna. Under Kick Off Festival kommer det finnas gratis vatten, läsk och andra alkoholfria alternativ att tillgå för studenterna. Likaså finns det alltid gratis vatten och läsk att tillgå på Akademien.

Biljettförsäljning

Biljettförsäljningen sker i Student Service, vid Rio. Max fyra biljetter per person (för dig och ytterligare 3 studenter som studerar vid JU och är medlemmar i Jönköpings Studentkår). Köper du biljetter åt andra JU studenter vill vi se bild på deras Mecenatkort. Det kommer inte ske någon försäljning online. Vi återköper inga biljetter och vi tittar på din studentlegitimation vid entrén till festivalen.

Festivalbiljetter säljs även under Kick Offen i augusti.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision