Öppna meny

Gör dig redo för Årsmötet

Nu hittar du styrelsens propositioner, förslag till verksamhetsplan (Plan of Operations) 21/22 och dagordningen för årsmötet i din studentmejl, artiklen nedan och på kampanjwebben.

Studentkåren har även publicerat Årsrapporten för verksamhetsåret 2019/ 2020.

Om du hittar något i styrelsens förslag eller i verksamhetsplanen som du vill ändra, lägga till eller ta bort -kom ihåg att du alltid kan skicka in ditt eget förslag!

Deadline för motioner och ansökningar är den 15 april! Men du kan också söka alla lediga positioner under själva Årsmötet.

Du kan alltid lämna in ett yrkande på själva årsmötet för att föreslå ändringar! Läs mer i Årsmötesguiden för att ta reda på hur du gör det samt kriterier för yrkanden.

Budgeten kommer att publiceras preliminärt nästa vecka och alla andra dokument tillsammans med ansökningar kommer publiceras den 22 april.

Vänligen notera att dokument från Årsmötet 2021 kommer publiceras på vår hemsida inom kort. Vänligen skicka ett e-mail till president@js.ju.se om ni har några kompletterande frågor.

Viktiga datum

8 april publicerar styrelsen alla propositioner

15 april är sista dagen att skicka in förslag(motioner), interpellationer och ansökningar. (Du kan även ansöka på plats under mötet.)

22 april publiceras alla mötesdokument.

5 maj kl 16.00 är sista dagen att registrera sig till årsmötet.
Du registrerar dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

6-7 maj dags för Årsmötet!

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis