Öppna meny

Älskar du böcker och att läsa?

Missa inte den nya BookSwap Hyllan i Café Rio, ett samarbete mellan IAC och SSA. BookSwap Hyllan lanserades den 8 Mars 2021, och planerar att vara en permanent del av Rio.

Så här funkar det:

  • Ta med en av dina böcker som du har läst. Du älskade den men nu är det dags att skicka den vidare till andra studenter.
  • Kolla igenom och ta gärna med en bok som du skulle tänka dig att läsa.
  • Fortsätt att byta böckerna så många gånger du vill! Du kan också ta en kopp kaffe i Rio och chilla lite med en bok i handen.

Konceptet är baserad på förtroende - vi kontrollerar inte vad ni tar, men tänk på att ta med någonting så att vi kan hålla i liv den här underbara hyllan med många spännande böcker.

Gillar du idén? Om du vill läsa mer så gå med IAC’s Bookclub där vi läser olika genrer under terminen. Allt ifrån äventyr, science-fiction, thriller, serietidningar och mycket mer rymms. Du kan anmäla dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Har du några frågor eller bara är nyfiken kan du skicka ett mail till integration@js.ju.se eller hitta oss på Instagram @iacjkpg.

Om du är intresserad att delta, gå med Swap Team eller ett stort antal andra projekt inom SSA. För mer information, kan du skicka ett mail till ssa@js.ju.se eller så hittar du oss på Instagram @ssa.jkpg.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarNordic Wellness
Vision
Jönköpings Kommun
OneParnerGroup