Öppna meny

JSU Årsmöte

Mellan den 4-5 maj anordnades Studentkårens Årsmöte, detta år var det digitalt till följd av covid-19. Under mötet togs flera beslut gällande studentlivet på campus och studenter valdes till olika positioner på Studentkåren.

Under mötet valdes flera studenter till olika positioner på Studentkåren. Du ser dessa i bilden ovan. Några av dem blev omvalda, däribland Presidiet. Studentkåren vill rikta ett varmt välkomnade till alla dess. Vi ser fram emot att arbeta med er kommande verksamhetsår!

Mötesprotokollet där du kan läsa om Årsmötet i sin helhet inom kort på vår hemsida. Övriga frågor om Årsmötet hänvisas till ordf@js.ju.se.

Kommentarer
 1. Solo A. Kirppo
  "En presentation över Årsmötet samt de nyvalda studenterna kommer i nästa vecka." --- Vilken vecka?? DAGS NU? !!
  söndag, 31 maj kl. 14:50
 2. Solo A. KIRPPO
  Ännu har inget justerat årsprotokoll uppvisats! Således uppstår frpgan om vi har (?) en nyvald studentkårstyrelse vald för 2020/2021! Tyvärr har ju EJ studentkåren kunnat uppvisa att den har mandat att representera oss 8.000 studenter inom högskolan kallad Jönköping University! Detta är synnerligen allvarligt! Således ännu inget justerat (!) årsmötesprotokoll!!!!

  tisdag, 23 juni kl. 19:33
 3. Solo A. KIRPPO
  Frågan är om vi har en Studentkår med mandat att leda och representera oss 8.000 studenter inom Jönköping University! Vad jag förstår saknas dels ledamöter i styrelsen för 2020/2021 dels finns ingen (?) valberedning samt inte ens ngn verksamhetsrevisor vald. DETTA är synnerligen allvarligt! SUCK!
  tisdag, 23 juni kl. 19:37
 4. Organisationspsykolog Solo A. Kirppo
  Drygt sex veckor har nu gått sedan Årsmötet! Har vi en legitimt vald Studentkår? HAR VI?
  onsdag, 24 juni kl. 22:52
 5. Solo A. KIRPPO
  Två månader har nu faktiskt passerat, sedan årsmötet 5 maj 2020! OBS! Min fråga kvarstår; HAR vi (?) en helt legitimt vald studentkårstyrelse för året 2020/2021. - Emotser protokollet, som vidimerar/bekräftar just detta! TACK!
  tisdag, 7 juli kl. 12:16
 6. Solo A. KIRPPO
  Hej, igen! Ännu inget justerat protokoll från årsmötet är presenterat! Normal (!) föreningsjuridik kräver att de beslut, vilka har fattats EJ gäller förrän protokoll är justerat! Således har vi EJ en vald (!) styrelseordförande eller vice ännu för 2020/2021. Begrunda detta faktum! SORRY! Men så här är det nu!
  torsdag, 23 juli kl. 17:29
 7. Solo A. KIRPPO
  Eftersom ÄNNU (!) inget justerat protokoll har publicerats, så har vi varken en beslutad ordförande eller vice ordförande inom Studentkåren! Ännu mindre att de personer som TROR (!) de är valda har rätt att uppbära arvoden från och med 1/7 2020! Allvarligt!
  torsdag, 23 juli kl. 17:32
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar