Öppna meny

Varmaste grattis till din plats på Jönköping University

Vi på Jönköpings Studentkår är så glada att just DU ska börja vid JU. I samband med att du påbörjar dina studier här i Jönköping kommer du dessutom få ta del av Europas allra bästa studentliv, i alla fall om du frågar oss på Studentkåren.

Vi på Jönköpings Studentkår vill varmt välkomna dig som ska börja studera vid JU! Den 19 augusti kickar vi igång terminen för alla nya studenter med Kick Off 19. Ett tio dagar långt evenemang fyllt med happenings där du får lära känna de andra studenterna på ditt program men också staden Jönköping. Kick Off 19 toppas av Kick Off Festival, där bland andra Fricky, Seinabo Sey, Hov1 och Smith and Thell kommer uppträda.

Men innan terminen drar igång vet vi att du säkert har en hel del frågor om studentlivet. Därför har vi satt ihop ett magasin med all information om Kick Off 19, Kick Off Festival, event under hösten, de föreningar som du kan gå med i, vilka vi på Studentkåren är och hur vi hjälper dig om du behöver stöd under din utbildning. Hittar du inte ditt svar i guiden är du varmt välkommen att kontakta oss på Studentkåren.

Nedan hittar du även lite användbara länkar inför din terminsstart. 

Hoppas du får en underbar sommar! Vi syns snart!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänsförsäkringar Jönköping