Öppna meny

JSU Campus Tour

Fram till 4 april kan alla studenter vid JU söka lediga jobb och positioner på Studentkåren. Har du några frågor om posterna kan du under nästa vecka ställa dem direkt till Studentkåren under Campus Tour.

Lediga jobb och poster:

- Ordförande
- Vice ordförande
- Medlem i styrelsen
- Medlem i valberedningen
- Verksamhetsrevisor

Datum för Campus Tour:

Mån 18 mars, kl 12-13, JTH entré
Tis 19 mars, kl 12-13, HLK entré
Ons 20 mars, kl 12-13, HHJ entré
Fre 22 mars, kl 12-13, JIBS entré

Under Campus Tour finns representanter från Studentkåren på plats i skolans entréer för att svara på frågor om de öppna posterna. Alla deltagare bjuds på fika. Hoppas vi ses! 

Har du inte möjlighet att delta kommer Studentkårsrepresentanter att finnas på plats under WestCoast Nations After School den 20 marslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mingel och svara på eventuella frågor.

Campus Tour och After School med WestCoast Nation är event som genomförs i anslutning till Studentkårens Årsmöte den 26 april kl: 9.00, dit alla medlemmar är bjudna.

Inför Årsmötet kan du söka en ledig position eller ett jobb på Studentkåren. Mer info om platserna hittar du här. Ansök senast 4 april.

Till mötet kan du även ställa en fråga till Studentkåren (interpellation) alternativt ge förslag på hur vi på ett mer effektivt sätt kan arbeta med studentlivet (motion). Mer information om hur du skriver en motion samt interpellation hittar du här. Vi behöver din motion/ interpellation senast 4 april. Yrkar motionen på ändring i stadgan behöver vi den innan 28 mars.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänsförsäkringar Jönköping