Öppna meny

Stort grattis till vårt nya team på JSU

Efter fredagens Årsmöte valdes Paul och Felicia till Ordförande respektive Vice ordförande på Studentkåren tillsammans med ett gäng nya studenter som kommer vara en del av vår styrelse, valberedning och våra verksamhetsrevisorer. Ett stort grattis till er alla! Samtliga påbörjar sitt mandat i juli.

Efter fredagens möte valdes Paul Pawlowski till ordförande och Felicia Niclasdotter till vice ordförande. De berättar mer om kommande året.

Från att tidigare ha tagit del av allt det som Studentkåren har gett mig och studenterna här på campus känner jag nu att det är dags att ge tillbaka och att arbeta med att utveckla föreningen och alla dess verksamheter ytterligare. Min dörr kommer alltid att vara öppen och jag hoppas att alla ni studenter på campus kommer ge mig mycket spännande att arbeta med, det säger Paul Pawlowski.

Det ska bli jättekul att jobba för studenterna och för JU! Jag tror att det kommer bli ett spännande år med många nya utmaningar att ta sig an. Som ny vice ordförande vill jag fortsätta att förenkla studentlivet för alla på JU och samtidigt göra studietiden minnesvärd, det säger Felicia Nicklasdotter.

Dessutom valdes ytterligare tio studenter till ett antal poster inom Studentkåren. Nedan ser listan på alla de som valdes under Årsmötet.

Ordförande: Paul Pawlowski

Vice ordförande: Felicia Niclasdotter

Styrelsemedlemmar: Peter Trummel, Toni Johansson, Ida Antonsson, Ellen Klasson Mases, Anton Eriksson och Inez lazreg

Verksamhetsrevisorer: Phoebe Gartside och Bilal Javed

Valberedningen: Jenný Jensdóttir och Christine Yildiz

Jönköpings Studentkår vill slutligen passa på att hälsa alla nyvalda hjärligt välkomna till JSU teamet.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänsförsäkringar Jönköping