Öppna meny

Peppande föreläsning

I förra veckan var Indiskas VD och HR-chef och föreläste på skolan. De bjöd på en inspirerande lunchföreläsning med karriärtips, i samarbete med Jönköpings Studentkår.

Karriärtips

Vid lunchtid den 26 april kom Indiskas VD Karin Lindahl och HR- chef Emma Stohr till campus för att hålla en peppande lunchföreläsning. Karin Lindahl snackad karriär, trendspaning inom sin bransch (retail) samt vad studenterna bör fokusera på under sin studietid för att verkligen sticka ut när de väl söker jobb. Bland annat berättade Karin att något som verkligen är ett plus är utlandsstudier samt att engagera sig inom föreningslivet.

Fokussamtal

Dagen avslutades med fokussamtal med ett antal studenter kring Indiskas positionering på marknaden samt vad studenterna ser för utvecklingsmöjligheter inom branschen.

Nätverkande

Alls som allt blev det en lyckad och inspirerande dag, där våra medlemmar fick en bättre inblick i näringslivet samt chans till att knyta värdefulla kontakter.

Jönköpings Studentkår vill avslutningsvis tacka alla deltagare. För fler liknande föreläsningar och workshops, håll utkik på Studentkårens web och digitala kanaler.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision