Öppna meny

JSU Presidium

Är du nyfiken på vad vår Vice Ordförande Toni och Ordförande Jacob arbetar med? Läs intervjun med dem nedan. Och glöm inte att söka deras jobb senast 6 april.

Vad arbetar ni med?
Vi är studenternas röst på campus och allt vi arbetar med syftar till att göra deras studentlivet ännu bättre. Till exempel har vi under året arbetat mycket med att göra bostadssituationen bättre för studenterna, kampanjat för att skolan enbart ska köra tentor under veckodagarna, tagit fram nya evenemang, utvecklat Rio och arbetat med hållbarhetsfrågor.

Hur skulle ni beskriva er arbetsplats, Studentkåren?
Det är som en stor familj. Alla hjälps åt för att nå våra gemensamma mål.

Vad är det bästa med ert jobb?
Möjligheten till att påverka skolan och göra studentlivet till det bättre för våra medlemmar. Det är också roligt att det är så stor variation på det jobb vi gör. Ingen dag är den andra lik. En arbetsdag kan börja med möten med Jönköping University om campusplanen för att sen fortsätta med möten kring Kick Off och avslutas med planering kring kommande evenemang i Rio.

Vem kan söka till Ordförande och Vice Ordförande?
Alla våra medlemmar kan söka! Men sen är det också viktigt att du har ett intresse för studentlivet här på campus.

Hur funkar det att sätta Ordförande och Vice Ordförande på ert CV?
Grymt, det är inte alla som kan säga att de fått vara beslutsfattare för en organisation på mer än 8000 medlemmar. Dessutom är utvecklingskurvan i detta jobb stor och erfarenheterna vi tar med oss härifrån kan vi dra nytta av livet igenom.

Vad vill ni säga till de som är sugna på att söka ert jobb?
Kör! Det är en häftig chans att få göra skillnad i studentlivet! Något av det bästa med jobbat är också att vi får träffa så många studenter, företag och beslutsfattare som vi inte hade kommit i kontakt med annars. Vi får också gå på jättemycket evenemang, workshops, utbildningar och liknande som ger grym erfarenhet. Sök!!

Alla som är medlemmar i Jönköpings Studentkår är välkomna att skicka in sin ansökan till att bli Ordförande eller Vice Ordförande fram till 6 april. Skicka ditt CV och personliga brev till valberedningen@js.ju.se. Mer information om vad det innebär att vara Ordförande och Vice Ordförande hittar du här.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision