Öppna meny

Välkommen till Student Life Fair!

Nu på onsdag är det äntligen dags för mässa i Campus Arena. Skolans alla föreningar kommer finnas på plats och berätta om sin verksamhet. Och du som student kan förhoppningsvis hitta just den förening som du är intresserad av. Om inte, får du veta hur du kan skapa din egen.

Vill du vara med och arrangera Insparken? Är du intresserad av sport? Gillar du att stå på scen? Vill du arbeta på Akademien? Eller vill du kanske arrangera studentresor? Detta och mycket mer kan du få vara en del av om du går med i någon av våra föreningar eller projekt. På onsdag kan du hitta just den perfekta föreningen för dig!

Som om inte detta vare nog kommer det också bjudas på roliga tävlingar och grymma priser. Vad sägs om till exempel presentkort från Jönköping City? Fler priser kommer avslöjas under veckan.

Så platsen du ska befinna dig på nu under onsdag är Campus Arena klockan 11-13 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Är du dessutom en av de första 100 besökarna får du en gratis wrap och kaffe.

Är du redan nu nyfiken på vilka föreningar vi har får du inte missa att kika in vår föreningssida.

Välkommen!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarVision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis