Öppna meny

Studentkåren ordnar sovsal på Brunnen under Insparken

Studentkåren erbjuder tillsammans med Brunnen sovsal under Insparken. Sovsalen är en lösning för dig som inte hunnit fixa en bostad eller kanske inte har fått tillgång till bostaden vid terminsstart.

Som föregående år har Studentkåren ett samarbete med Brunnen, som är en mötesplats för ungdomar upp till 25år. I Brunnens lokaler kommer det under Insparken, mellan den 22 augusti till 1 september, finnas möjlighet för 30 studenter att övernatta.

Vad behöver jag ta med?

På plats lånar Brunnen ut liggunderlag. Övriga sovtillbehör behöver studenten själv ta med sig! Därtill finns tillgång till kök, toalett och dusch.

Vilka regler gäller på Brunnen?

En strikt policy mot alkohol och droger gäller på Brunnen. Detta innebär att alkohol inte får medtas i lokalerna och du får inte heller vara alkoholpåverkad om du ska övernatta. Om man kommer alkoholpåverkad till lokalen så får man därmed inte komma in.

Hur fungerar kösystemet?

Incheckning på Brunnen sker mellan klockan 15.00-17.00 varje dag. Först till kvarn gäller på samtliga platser, varje dag. Därmed är du inte garanterad sovplats även om du övernattat där tidigare. De som övernattar på Brunnen kan lämna sina saker på plats efter incheckning och ha kvar dem tills nästa incheckning, dock ansvarar inte Brunnen eller annan personal för värdesakerna!

Efter incheckning får du stanna i lokalen (som bland annat har tv, dator, brädspel, böcker, mm). Lämnar du lokalen är risken att du inte kan komma in förrän vid nästa insläpp (varje dag mellan klockan 15.00-17.00 & 23.00-3.00).

Det går ej att reservera platser på förhand!

Kontakt:

För ytterligare frågor kontakta ansvarige från Studentkåren, Victoria Claesson Ordförande för HI TECH, ordf.hitech@js.ju.se, 076 048 4868.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Kontaktperson

Victoria Claesson
ordf.hitech@js.ju.se0760 48 48 68

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision