Öppna meny

Nya studenter till högskolan

Till vårterminen anländer ca 400 nya studenter till Jönköping University. För att de ska få en fantastisk start på studentlivet välkomnas de med evenemanget Kick Off' 20, som varar mellan den 13-18 januari.

På måndag kommer 100 st faddrar (befintliga studenter) göra sitt yttersta för att välkomna ca 400 nya studenterna till campus. Detta kommer ske i form av Kick Off '20, ett sex dagar långt event fyllt med roliga happenings, tävlingar och sportturneringar.

Bland annat kommer alla 500 st deltagare samlas i Campus Arena på onsdagen den 15 januari klockan 17.00 för att tävla om den ärofyllda titeln i Dodgeball. Ett minst sagt fartfyllt och välbesökt event. Utöver Dodgeball kommer det arrangeras flertalet evenemang med start på eftermiddagen varje dag under vecka 3. Kvällarna avslutas i sedvanlig ordning på studenternas nattklubb Akademien.

Kick Off '20 anordnas detta år av Jönköpings Studentkårs nya projektledare, Jonatan Fredriksson. Han påbörjade sitt mandat i januari detta år och för honom blir det alltså det första stora evenemang som han genomför.

Kick Off '20 är studenternas första intryck av Jönköping University och även Jönköping som stad! Det är därför viktigt att vi tar vara på möjligheten och anordnar en introduktion som ska få dem att känna sig välkomna till högskolan. Det berättar Jonatan Fredriksson, projektledare på Jönköpings Studentkår.

Avslutningsvis vill Studentkåren hälsa alla nya studenter välkomna och hoppas att de får en fantastisk start på sina studier vid JU!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Jonatan Fredriksson
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

För pressbild, kontakta information@js.ju.se

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis