Öppna meny

Studentkårens Presidium

Det bästa av två världar! Presidiet utgörs av Ordförande och Vice Ordförande. Dessa är studenter på JU som har tagit studieuppehåll under ett år för att arbeta på Studentkåren. Under detta år får de vara en del av allt från att arbeta med Insparken och festivalen till att sitta med i beslutande organ och driva Studentkårens arbete framåt.

Med ett sprudlande studentliv och en studentstad som är i ständig utveckling har Presidiet en fantastisk plattform att utgå från. Under ett år arbetar de i samspel med kansliet, styrelsen och övriga beslutande organ, kommittéer och föreningar för att uppfylla medlemmarnas önskemål. De får därmed vara en stor del av de evenemang som arrangeras under året, exempelvis Insparken och festivalen till att sitta med i högt beslutande nämnder och organ på JU där beslut angående högskolan tas. Dessutom arbetar de nära organisationer i Jönköping för att på så sätt kunna göra Jönköping till en ännu vassare studentstad.

Har du tankar eller idéer kring studentlivet eller Studentkåren i Jönköping är du varmt välkommen att kontakta Presidiet. Kanske är det till och med så att du har en önskan på ett område för förbättring eller något inom din utbildning som du vill förändra? Inga ämnen är för små eller för stora för Presidiet att ta sig an.

Du hittar dem på plan 2 i Studenternas Hus.

Texten granskad / uppdaterad

Nordic Wellness
Vision
Jönköpings Kommun
OneParnerGroup