Öppna meny

Studentnytta

Hur hittar jag boende? Vart kan jag köpa kurslitteratur? Vem vänder jag mig till om en lärare gett mig felaktigt betyg?

Som student är det många bollar att hålla koll på. För att se till att du hinner med pluggandet, festerna och alla andra roliga aktiviteter har därför Studentkåren samlat lite matnyttig information.

Unika rabatter för dig som medlem

Som student vid Jönköping University har du tillgång till en mängd studentrabatter via Mecenat Länk till annan webbplats.. Du får tillgång till rabatterna när du betalt kåravgiften samt uppdaterat ditt JU-kort Länk till annan webbplats..

Nedan ser du Jönköpings Studentkårs partners. Dessa kommer du att möta under event och mässor. De supportar Studentkåren och dig som student lite extra.

Nordic Wellness Jönköping- Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Alla aktivitetskort på alla klubbar i Sverige (ej Exclusive eller Skidome).

Ett utmärkt kort för dig som studerar och vill kunna välja på massor av olika gruppträningsklasser varje dag, har närheten till flera Nordic Wellness gym eller kanske reser en del inom Sverige. Ta med ett giltigt CSN-kort/JU-kort för att ta del av erbjudandet på 299kr/månad. Välkommen!

Texten granskad / uppdaterad

Vill du erbjuda en studentrabatt?

Nordic Wellness
Vision
Jönköpings Kommun
OneParnerGroup