Öppna meny

Akademien

När kvällsmörkret faller tänds lamporna nere vid Tändsticksområdet. Det är dags att släppa studierna för ett tag och istället umgås med studenter från alla fackhögskolor. Akademiens portar står öppna för alla studenter! 

Akademien är Jönköpings Studentkårs egen nattklubb och är endast öppen för dig som är medlem. Akademien har plats för cirka 1 000 gäster och har två stora dansgolv, en lounge och tre barer med grym personal!

Visste du att Akademien är ett IQ-projekt?

När har Akademien öppet?

Akademien är öppen varje onsdag mellan 21:00-02:00. Ett tips är att komma innan klockan 22:00 för då slipper du betala inträdet som annars kostar 70 kronor.

Öppna kvällar

Ibland arrangeras Open Nights på Akademien där du har chansen att ta med icke-studenter till Jönköpings bästa uteställe. Självklart måste personen i fråga vara över 18 år samt uppskriven på gästlistan, avgift tillkommer. Håll utkik på Akademiens Facebooksida för info om kommande Open Night.

Hur kommer jag in på Akademien?

För att kunna komma in på Akademien är det några saker du behöver tänka på:

  • Ta med dig giltig legitimation så som pass, id-kort eller körkort.
  • Ta med ditt digitala Mecenat kort (app) med giltig Studentkårsstämpel, vilken du får när du betalat kåravgiften.
  • Vill du bjuda in din studentkompis från ett annat universitet behöver du skriva upp dem på gästlistan i Studentservice. För att göra det behöver du kunna visa en bild på deras aktiva student ID samt ditt aktiva student ID.

Texten granskad / uppdaterad

Vilka jobbar på Akademien?

Visste du att Akademien drivs helt och hållet av studenter som arbetar ideellt för din skull?

Är du sugen på att bli bartender, fotograf eller varför inte jobba i köket? Skicka iväg ett mejl och kolla om det finns någon ledig plats för tillfället.

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision