Öppna meny

Studentkårens Valberedning

Tycker du om att träffa nya människor och framför allt har ett öga för att se de goda egenskaperna hos dem? Som medlem i Studentkårens valberedning får du vara en del i rekryteringsprocessen för de olika positionerna inom Studentkåren och har möjligheten att ge ditt CV lite extra.

De främsta arbetsuppgifterna är ett genomför intervjuer med sökande till olika poster inom Studentkåren. Under hösten är det främst en ny projektledare vi söker och under våren är det inför årsmötet. Efter intervjuerna har valberedningen rätt att nominera den person som valberedningen anser mest lämplig för positionen.

Valberedningen består av 5 personer vilket inkluderar en representant från varje fackhögskola och en student som representera Studentkåren och kan vara från vilken fackhögskola som helst.

Just nu söker vi 1 representant för JIBS, 1 representant för HLK och 1 representant för JSU! Ta chansen och få erfarenhet av rekrytering och se till att dina medstudenter har de bästa möjliga representanterna på plats.

Ansökan:

CV och personligt brev skickas till valberedningen@js.ju.se senast 22 september.

Texten granskad / uppdaterad 2019-09-11

Länsförsäkringar Jönköping