Öppna meny

Kick Off 19

Nu på måndag 19 augusti står Jönköpings Studentkår redo att välkomna 3600 nya studenter till campus i form av Kick Off 19! Ett tio dagar långt evenemang som toppas av Kick Off Festival där bland andra Fricky, Hov1, Smith and Thell och Seinabo Sey kommer att uppträda, allt för att studenterna ska få den allra bästa starten på sin studietid och få lära känna nya vänner, campus och staden Jönköping.

Under tio dagar kommer alla nya studenter att välkomnas av närmare 600 faddrar och externa aktörer som kommer se till att de får den absolut bästa starten på sin studietid. Kick Off 19 har planerats i närmare ett år och förväntningarna är höga inför måndagen hos de många aktörerna.

Det kommer vara magiskt att få visa upp ett projekt som jag tillsammans med ideellt arbetande studenter har arbetat på i över ett års tid. NU KÖR VI! Det säger Towe Ottosson, projektledare på Jönköpings Studentkår

En av höjdpunkterna under evenemanget är Kick Off Festival, som arrangeras för femte året i rad av Jönköpings Studentkår och Jönköping University. Dagen inleds med Pre Festival i Hälsoparken och därefter kommer alla studenter röra sig mot campus som då har förvandlats till ett jättelikt festivalområde. Kvällen kommer bjuda på uppträdanden, ett eventområde, flertalet food trucks, tävlingar och mycket mer. Besökarna kan räkna med en magisk sommarkväll fylld av skön musik, puls och festivalkänsla till max.

Kick Off 19 kan du följa på Jönköpings Studentkår, JSU Studio samt JKPG Instagram och Facebookkonto.

Välkommen till årets absoluta höjdpunkt- Kick Off 19!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Towe Ottosson
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Pressbilder

Pressbild: JSU Studio

Länsförsäkringar Jönköping