Öppna meny

Go Exchange

På måndag den 26 november är alla studenter på JU välkomna till inspirationsmässan Go Exchange. På mässan samlas studenter från skolans alla partneruniversitet, för att inspirera till att åka på utbytestermin och upptäcka världen.

Alla studenter på JU är varmt välkomna till mässan Go Exchange på måndag den 26 november klockan 11.00-13.00 i Campus Arena. Mässan är till för alla de som funderar på att åka på utbyterstermin. Under mässan får studenterna mer information kring vad en utbytestermin innebär och de får även träffa studenter från högskolans alla partneruniversitet.

Både Jönköpings Studentkår och Jönköping University har en stark internationell prägel och arbetar ständigt med integration av studenter. Mässan är en jätteviktig del av detta arbete och har planerats av studenter från samtliga fackhögskolor sedan ett halvår tillbaka. Förväntningarna är nu höga inför måndagen.

Go Exchange är ett av våra största evenemang som vi arrangerar varje termin. Mässan hoppas vi ska ge alla studenter en bättre inblick i vad det innebär att studera utomlands. Vi ser verkligen fram emot en spännande och inspirerande dag, med många nya möten. Det säger Maggie Hovhanessian, Integrationskoordinator vid Jönköpings Studentkår.

Projektledaren för Go Exchange berättar mer.

Som projektledare ser jag Go Exchange som ett utmärkt tillfälle att betona hur givande det är att studera utomlands och ta del av andra kulturer. Mässan syfte är att förena studenter från världens alla hörn, så att de kan inspirera varandra till att åka på en utbytestermin. Det säger Evgjenia Greku.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Maggie Hovhanessian
Integrationskoordinator

036 10 11 56
0707 66 62 43

presinter@js.ju.se

Pressbilder

Pressbild: Emma Björkdahl, JSU Studio

Länsförsäkringar Jönköping