Öppna meny

600 nya studenter till campus

Den 15 januari anländer 600 nya studenter till Jönköping University. För att säkra att de får en fantastisk start på studentlivet välkomnas de med evenemanget Kick Off' 18, som varar mellan den 15-20 januari.

På måndag kommer 100 st faddrar (befintliga studenter) göra sitt yttersta för att välkomna 600 nya studenterna till campus. Detta kommer ske i form av Kick Off '18, ett sex dagar långt event fyllt med roliga happenings, tävlingar och sportturneringar.

Bland annat kommer alla 700 st deltagare samlas i Campus Arena på onsdag 17 januari klockan 17.00 för att fajtas om den ärofyllda titeln i Dodgeball. Ett minst sagt fartfyllt och välbesökt event. Utöver Dodgeball kommer det arrangeras flertalet evenemang med start på eftermiddagen varje dag under vecka 3. Kvällarna avslutas i sedvanlig ordning på studenternas nattklubb Akademien.

Kick Off anordnas detta år av Jönköpings Studentkårs nya projektledare, Roberto Cerqueira. Han påbörjade sitt mandat i januari detta år och för honom blir det alltså det första stora evenemang som han genomför.

Det är grymt kul att få träffa alla nya studenter och jobba för att ge dem ett varmt välkomnande till Jönköping University. De olika skolorna, deras sociala komittéer och framförallt faddrarna kommer verkligen samman för att göra detta möjligt vilket är ett fantastiskt engagemang. Vi kommer under Kick Off '18 komma med ett litet nytt tillskott som blir en överraskning på lördagen vilket känns oerhört spännande. Det säger Roberto Cerqueira, projektledare på Studentkåren.

Avslutningsvis vill Studentkåren hälsa alla nya studenter välkomna och hoppas att de får en fantastisk start på sina studier vid JU!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Roberto Cerqueira,
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Pressbilder

Pressbild: Emma Björkdahl, Jönköpings Studentkår

Länsförsäkringar Jönköping