Öppna meny

Jönköpings Studentkår agerar mot sexhandeln med barn

I samband med Musikhjälpen har Jönköpings Studentkår startat initiativet- Midnight Race, som kommer genomföras natten till den 12 december. Studenter såväl som allmänheten är välkomna att delta! Tillsammans springer vi för att uppmärksamma den enorma och fruktansvärda sexhandel med barn som sker världen över.

Varje år utnyttjas två miljoner barn i sexhandeln. Det är fruktansvärda siffror som måste få ett slut! Jönköpings Studentkår vill i samband med Musikhjälpen lyfta detta ämne och få fler att agera mot sexhandeln. Därför kommer vi natten till den 12 december samla Jönköpings studenter och allmänhet till ett midnattslopp. På plats i Hälsoparken kommer flera lokala aktörer att finnas som bjuder på värmande drycker och energigivande snax. Strax före midnatt drar sedan Nordic Wellness igång en peppande uppvärmning. Deltagarna är därefter välkomna att tillsammans springa (eller varför inte låna en av våra segways) runt Munksjön. 

Midnight Race är en chans för alla studenter såväl som allmänheten i Jönköping att i samlad trupp göra en insats mot sexhandeln med barn! Jag och Hanna Fox (som startat detta initiativ) hoppas se så många som möjligt ansluta till Midnight Race, vare sig det handlar om att delta i loppet eller skänka valfri summa till Musikhjälpen. Tillsammans gör vi skillnad! Det säger Jimmi Kjellberg, projektledare på Studentkåren.

Evenemanget är helt kostnadsfritt men vi välkomnar alla att donera en valfri slant till Musikhjälpen, i deras kamp mot sexhandeln med barn.

Swisha valfri summa till: 123 187 12 43

För mer information, kika in vårt Facebookevenemang.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi ser fram emot en fartfylld och energivande kväll som kan göra skillnad för barn världen över.

Hoppas vi ses!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Jimmi Kjellberg,
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Enodios
Länsförsäkringar Jönköping