Öppna meny

JSU Color Run 2017

Nu på lördag den 16 september arrangeras JSU Color Run för fjärde året i rad, färgfesten som samlar hundratals studenter att springa, gå eller dansa runt Munksjön i ett moln av färg. Alla pengar som evenemanget drar in går oavkortat till Cancerfonden.

På lördag eftermiddag, med start klockan 16.00, är studenter såväl som allmänheten välkommna till en färgfest i Hälsoparken som inte liknar något annat. Evenemanget inleds med en peppande uppvärmning och därefter går startskottet (i form av en färgexplotion) för den 5 km långa bana som sträcker sig runt Munksjön. Deltagarna är välkomna att springa, gå, dansa eller på valfritt sätt ta sig runt banan. Moln av färg och många skratt kommer fylla sträckan utlovar arrangörerna. Festen fortsätter sedan på campus med trevligt mingel i Studentkårens pub Rio.

Evenemanget arrangeras som en avslutande aktivitet för Kick Off Weeks och förutom fokus på en trevlig dag i hälsans tecken uppmärksammas vikten av Cancerforskning och därmed gå alla pengar som evenemanget får in oavkortat till Cancerfonden.

Evenemanget är helt kostnadsfritt för alla studenter och för allmänheten kostar det 100 kr att delta, summan går att betala på plats i Hälsoparken.

För mer information om JSU Color Run, vänligen besök vårt Facebookevenemang.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Studentkåren tillsammans med JSU Color Runs partners välkomnar alla till en fartfylld, trevlig och färgglad fest!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Jimmi Kjellberg,
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Pressbild: Emma Björkdahl, Jönköpings Studentkår

Enodios
Länsförsäkringar Jönköping