Öppna meny

Jönköpings Studentkår söker en kommunikatör

Jönköpings Studentkår söker nu en driven, kreativ och engagerad kommunikatör som vill vara med och förbättra studietiden för studenterna vid Jönköping University.

Jönköpings Studentkår är en ideell förening med cirka 8.500 medlemmar. Föreningen bedriver en bred verksamhet med fokus på utbildningskvalitet och studentliv vid Jönköping University. Föreningen omsätter cirka 20 miljoner kronor och sysselsätter 8 anställda och 7 heltidsarvoderade studenter. Utöver detta finns ett stort antal ideellt engagerade studenter i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som ensam kommunikatör vid Studentkåren har du det övergripande strategiska- och operativa ansvaret för Studentkårens kommunikation.

På det strategiska planet arbetar du med att underhålla och stärka Studentkårens varumärke, internt och externt. Därutöver ansvarar du för att samordna och utveckla Studentkårens kommunikation till studenter och externa intressenter. Andra arbetsområden är krishanteringsarbete och omvärldsbevakning.

Det operativa arbetet består av att stödja Studentkårens medarbetare i kommunikationsfrågor. Du ansvarar för hemsidan och sociala medier. Andra arbetsuppgifter är att producera tryckmaterial, filmer, pressmeddelanden, nyhetsbrev samt redaktionella texter. Till din hjälp har du en grupp ideellt engagerade studenter. Dessutom medverkar du i kontakterna med Studentkårens samarbetspartners och är pressansvarig i föreningen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom Medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du är mycket bra på att formulera dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Du som söker ska ha erfarenhet av att arbeta i Photoshop, InDesign, Illustrator och Officepaketet. Det är även ett krav att du arbetat med SiteVision. Meriterande är några års arbetslivserfarenhet som kommunikatör samt erfarenhet av studentengagemang, ideell verksamhet och fotografering.

Du ska vara en driven och stresstålig person som själv kan ta ansvar och driva projekt och idéer. En stark kreativ ådra är också en stor fördel i arbetet.

Varaktighet:

Tidsbegränsad anställning till 2023-02-15--2023-08-31, med möjlighet till förlängning. Heltid.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Bertil Kjellström
Administrativ chef
0706 85 94 00
bertil.Kjellstrom@js.ju.se

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis