Öppna meny

JSU Årsmöte 2019

26 april är det dags för Studentkårens Årsmöte. Varmt välkommen att delta! Tillsammans förbättrar vi studentlivet vid Jönköping University.

Den 26 april kl 9.00 i Kurt Johansson Aulan (HHJ) är det dags för Studentkårens Årsmöte. Tillsammans kommer vi ta beslut som rör vad Studentkåren ska fokusera på det kommande verksamhetsåret för att göra DITT studentliv så bra som möjligt. Vi kommer också tillsätta de lediga posterna och jobben på Studentkåren. Du vill inte missa detta!

Registrering för mötet sker 8.45 utanför Kurt Johansson aulan. 8.00 serveras frukost för de som önskar. Under dagen kommer alla detagare bjudas på lunch, fika och middag.

VIKTIGA INFO

Du kan fortfarande söka alla lediga jobb och poster på Studentkåren. Det du behöver göra är att söka direkt på Studentkårens Årsmöte.

Lediga jobb och poster:

- Ordförande
- Vice ordförande
- Medlem i styrelsen
- Medlem i valberedningen
- Verksamhetsrevisor

(För att få rösträtt under Årsmötet behöver du bli delegat för din fackhögskola. Du ansöker om att bli delegat genom din Studerandeförenings vårstämma.)

Mer info

För mer information om mötet, besök vår kampanjwebb

Här hittar du vårt Facebookevenemang för mötetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som uppdateras kontinuerligt med viktiga datum.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Paul Pawlowski,
President

036 10 11 51
0707 66 62 41
ordf@js.ju.se

 

Länsförsäkringar Jönköping