Öppna meny

JSU Color Run 2018

Nu på lördag den 22 september arrangeras JSU Color Run för femte året i rad, färgfesten som samlar hundratals studenter såväl som icke-studenter att springa, gå eller dansa runt Munksjön i ett moln av färg. Alla pengar som evenemanget drar in går oavkortat till Cancerfonden.

På lördag med start klockan 13.00, är studenter såväl som allmänheten välkommna till en färgfest i Hälsoparken som inte liknar något annat. Evenemanget inleds med en peppande uppvärmning arrangerad av Nordic Wellness. Därefter går startskottet (i form av en färgexplotion) för den 5 km långa bana som sträcker sig runt Munksjön. Deltagarna är välkomna att springa, gå, dansa eller på valfritt sätt ta sig runt banan. Moln av färg och många skratt kommer fylla sträckan utlovar arrangörerna.

Evenemanget arrangeras som en avslutande aktivitet för Kick Off Weeks och förutom fokus på en trevlig dag i hälsans tecken uppmärksammas vikten av Cancerforskning. Därmed går alla pengar som evenemanget får in oavkortat till Cancerfonden.

JSU Color Run är helt kostnadsfritt för alla studenter och för allmänheten kostar det 100 kr att delta, summan går att betala på plats i Hälsoparken. De 500 första deltagarna får dessutom en gratis t-shirt.

För mer information om JSU Color Run, vänligen besök vårt Facebookevenemang.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Detta är ett fantastiskt roligt event som bokstavligen talat sätter färg på tillvaron! Under Color Run får du chans att främja både hälsa och nöje. Tillsammans med Cancerfonden, Länsförsäkringar Jönköping och Nordic Wellness hälsar vi alla deltagare varmt välkomna. Vi kan lova att det kommer bli ett extremt färgglatt och festlig löpevent. Det säger Roberto Cerqueira, projektledare på Jönköpings Studentkår.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarKontakt

Roberto Cerqueira,
Projektledare

036 10 11 54
0707 66 62 44

projektledare@js.ju.se

Länsförsäkringar Jönköping