Öppna meny

Välkomna till JSU teamet

Under fredagen den 20 april hölls Studentkårens Årsmöte. Det var många intressanta diskussioner kring studentlivet som lyftes. Dessutom röstades 6 nya studenter in till de olika vakanta posterna.

På bilden syns de som valdes till styrelsen.

Jönköpings Studentkår arrangerade under fredagen Årsmötet, där Studentkårens inriktning och fokusområden det kommande året beslutas. Under dagen lyftes intressanta diskussioner och bland annat bestämdes att Studentkåren nu kommer lägga mer resurser på arbete med likabehandling bland studenter. Dessutom kommer arbete styrelsen utöver sitt strategiska arbete tilldelas mer praktiska uppgifter.

Under Årsmötet röstades även 6 nya studenter in till de vakanta posterna på Studentkåren. Jönköpings Studentkår önskar de varmt välkomna!

Under mötet beslutades även att Studentkåren kommer arrangera ett extrainsatt möte för att fylla de vakanta posterna på Studentkåren. mer info om detta hittar du nedan.

Viktigt! Fredagen den 18 maj kl 16.00 i B1024 JIBS arrangeras Extrainsatt Årsmöte för att tillsätta vakanta poster på Studentkåren. Deadline för ansökningar är den 11 maj. CV och personligt brev skickas till valberedningen@js.ju.se. Mer info på vår kampanjwebb.

Vakanta poster:

Ordförande (Förtroendevald för att arbeta på Studentkåren på heltid under ett år med studentlivet)

HLK och JTH representant i styrelsen (Ses en gång i månaden för att diskutera och besluta om områden som påverkar studentlivet. Alla studenter på HLK och JTH kan söka posterna.)

3 poster i valberedningen (Ses ca två gånger per år för att rekrytera studenter till vakanta poster på Studentkåren.)

2 poster till verksamhetsrevisor (Ser till så att Studentkåren arbetar i rätt riktning, enligt de beslut som fattas på Årsmötet. Inga officiella möten, men får delta på styrelsemöten om de vill.)

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision