Öppna meny

Students´ Day

Students´ Day är på intåg. Räkna med en festlig dag i Students´ House på fredag 23 mars. Vi på Studentkåren kommer bjussa på fika, tävlingar, fina priser, goodiebags och berätta mer om vårt Årsmöte och hur det kommer påverka studentlivet i Jönköping.

Skriv upp 23 mars i kalendern redan nu. Mellan klockan 11-13 är alla studenter välkomna till översta våningen på Studenternas Hus. Det kommer bjudas på fika, små tävlingar där du kan vinna konsterbiljetter och våra 100 första besökare får en goodiebag (med fina produkter från våra partners). Passa dessutom på att mingla med JSU teamet, de berättar gärna om vårt Årsmöte, vilka lediga jobb och poster som finns att söka på Studentkåren samt hur du kan påverka vilka beslut som ska fattas under Årsmötet.

Under eventet kommer det även finnas möjlighet att skriva ner en fråga till Studentkåren (interpellation), alternativt ge förslag på hur vi på ett mer effektivt sätt kan arbeta med studentlivet (motion). Dessa kommer sedan att behandlas på vårt Årsmöte.

Vi ser fram emot att träffa dig på fredag 23 mars, klockan 11-13!

Students´ Day är ett event som genomförs i anslutning till Studentkårens Årsmöte den 20 april kl: 9.00, dit alla medlemmar är bjudna.

Inför Årsmötet kan du söka en ledig position eller ett jobb på Studentkåren. Mer info om platserna hittar du här. Ansök senast 6 april.

Till mötet kan du även ställa en fråga till Studentkåren (interpellation) alternativt ge förslag på hur vi på ett mer effektivt sätt kan arbeta med studentlivet (motion). Mer information om hur du skriver en motion samt interpellation hittar du här. Vi behöver din motion/ interpellation senast 30 mars.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarEnodios
Länsförsäkringar Jönköping